Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fuori


Utstängd

Den vackra kvinnan
Stängde ut honom

Känslorna var nog kvar
Dom stängdes av

Hon lät sig förföras
Dom älskade under tystnad

Båda viste
Tystnaden skulle åter

Upplevelsen att se kvinnan njuta
Var för mannen något han skulle

Ha kvar i sitt hjärta, smärtan
Var där, han skulle minnas en stund av kärlek
Mellan dom två

Picasso var egoist
Han älskade livet som Vincent

Olika öden
Livet var källan




Prosa av Federico Romano
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-31 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano