Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen som du




Vi vaknar till sans
som om vi varit
någon annanstans

Ingen kan vara mig så nära
som du min älskade,

du får mina vingar att bära
långt bortom oss själva,
min kära.




Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-08-31 14:04



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
vacker i all sin fantastiska enkelhet. bra!
2012-09-29

    Birgersdotter VIP
Kärleksfull och öm
2012-09-05

  wonder
Gillar starkt denna dikt. Den är stor i det lilla.
2012-09-05

  Linda CH VIP
Ljuvlig kärlekspoesi!
2012-09-05

  Siggesdotter
Sååå vackert! Bokmärker den!
2012-09-04

  Ninananonia VIP
Mycket vackert...
2012-08-31

    Bodil Sandberg
Oändligt vacker poesi!!
2012-08-31

    ej medlem längre
Yes

Love...
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP