Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig ensam

livet återvänder
alltid,
hittar sina spår
att göra irrfäder
ifrån,
att stå stadigt
still och njuta
av vyer,
fortsätter
resan när allt
känns bra
och färdigt;
litet domnat
ibland, något
stelt,
men åter
på väg
mot mera liv,
flera djup,
några raviner,
ödsliga öken,
oceaner
och
vattenfall;
under stjärnklar
himmel,
i
skogen...

du är alltid
omfamnad
av mera liv,
av något
större,
av något
spännande
som bara
väntar
på dig!

du är aldrig
ensam




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-31 16:23



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
T a till sig dikt
A bsolut ord av vikt
R aka likt bikt
A bsolut bra, kvickt
N ilson tackar piggt
2012-09-01

    ej medlem längre
Hämtar kraft av livsstyrkan i dina ord. Tack!
2012-08-31

  Lilla Bambun
Snyggt! Sista stycket är speciellt bra och de två sista raderna fastnar
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran