Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

D

L ler nymfomaniskt

men bara på låtsas

 

M vill att alla klockor ska stanna

jag är hans ponnyfjäril

han gråter på nätterna

 

världen är ful och vi är hennes barn

 

A växer aldrig upp

röker sina cigaretter jävligt hårt

men växer ändå inte upp

 

 

 

K leker med elden

döden har blivit en kär vän

converseskor fläckas ner med blod

 

allt som gör ont

 

 

D pratar med kvinnor, skuggvarelser, tvivelaktiga existenser

vrider och vänder, kommer till slutsatser

räddar skeppsbrutna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-31 22:02



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja riktigt bra
flöde och intressant
2012-09-05

    ej medlem längre
oj. du kände mig, när jag var ung och du ännu yngre. verkar det som.
2012-09-03

    Anneli A
Tungt och bra skrivet!
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star