Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I used to say

I used to say
goodbye
for a night

But now
I say
goodbye

forever




Fri vers av Lilla Bambun
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-09-01 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun