Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

när dina steg lämnat stjärnor
rispar verkligheten

du gick alltför snabbt
du sa adjö alltför tidigt

hoppet är som framtiden
inte vårt

och där
där går vi
tidlöst genom livet

och ser på varje stjärna med längtan




Fri vers av victoriamaria
Läst 278 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-09-01 14:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magiskt
2012-09-13

    J. Herward


Lyckorus. Tack för ett pucks genuint leende.
2012-09-04

    Birgersdotter VIP
Vemodig och vacker
2012-09-04

    ej medlem längre

din poesi tar mig till stjärnorna...

så utsökt vackert ...


2012-09-01

    ej medlem längre
Skön poesi!
2012-09-01

  Palett
Vacker text !!
2012-09-01

  Änglaögon
Gillar den här texten!
2012-09-01

  Ewelina Mann
du skriver så vackert, jag blir berörd, du är magi.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria