Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"If you don't climb the mountain you can't see the view", ett citat som min käre pappa fick på en tavla av några vänner.


If you don't climb the mountain

If you don't climb the mountain
you can't see the view

but you do risk to fall down

But tell me,
isn't it worth it?




Fri vers av Lilla Bambun
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-01 15:41



Bookmark and Share


  Tarantaran
Fint! Kloka vänner, din pappa
verkade ha!

Citatet påminner mig litet om:

" Hur låter en hand som klappar?"

...jag tänker alltid... litet ensamt...
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun