Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädd eller modig?

ibland har min rädsla
tvingat mig att uppvisa
stort mod




Övriga genrer (Aforism) av Anders P VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-01 19:01



Bookmark and Share


  Minkki VIP
mod utan rädsla är väl dumdristighet?
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP