Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven

jag är villkoret du ströp
en tisdagskväll i en bar
med skinksallad och blues
du lekte och tog
och du fick mig att tro
att allt var som förr
du sitter där på månen och skakar rave
medans vi skalar blå apelsiner
i ett tellus som sviktar

av svek




Fri vers av victoriamaria
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-01 19:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ordrikedom av bästa klass ...
2012-09-01

    ej medlem längre
Mmm...gillar tonen av raspig blues i dina ord. Njutbart!
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria