Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feeling so old

du skalar river klär av
du ska få en scen som älskar dig
du ska få din humor ditt kall ditt jag
champagne i champagne
avklädd avklädd avklädd
jag står under lamporna
lika motsatt som dig schack matt skrattar du hest över bara kroppar
döda som kriminalarna du snackar
så väl
som charader reser vi till helvetet i ditt sällskap
du vet hur vi kände
när vi stod där utanför kungliga biblioteket en uppsats du saknade

feeling so old

blev en känsla




Fri vers av victoriamaria
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-01 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria