Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
In the shadow of a dream, memories reamin.


Hej Skottland

Hej Skottland
Är allt bra med dig? Hade du en bra sommar? Det var helt fantastiskt att hälsa på dig igen. Jag har saknat dig så himla mycket. Du gör mig så lugn. Och du får mig att känna, att saker faktiskt kommer lösa sig. Jag älskar hur du kan hela mig.

Visste du att jag kan flyga över för bara 109 kr med ryan air. Jag måste först ta mig upp till Göteborg, men det är inte är helt okej, så länge SJ inte sätter käppar i hjulen för mig. Det har hänt förut, tro mig. Det är synd att du inte kan komma och hälsa på mig. Jag hade velat visa dig min katt. Han är det enda jag saknar när jag är hos dig.

Igår regnade det här i Sverige, och jag kom att tänka på den morgonen 2008 då jag skulle åka hem. Kommer du ihåg hur mycket det spöregnade? Det är lustigt hur jag bara har varit med om regn hos dig dem dagarna jag ska åka hem. Ajja, hur som helst, pappa blev glad för whiskyn som jag kom hem med. Han sa att det var en av hans favoriter. Jag log och tänkte på lukten av Oban vid ebb.

Det nya jobbet går bra, men det är fortfarande lite skrämmande. Det tar nog lite tid att komma in i det. Det är så konstigt att ha en vardag som inte innefattar dig. Du är en så stor del av mig. Det var med dig jag hittade mig själv. Jag vet faktiskt inte vem jag hade varit utan dig. Och jag vet inte vem jag kommer bli med dig. Men jag längtar till att få reda på det. För du är så fantastitk. Hur du bara kan sitta bredvid mig och lyssna på mig. Jag hör aldrig mig själv så bra som i din tystnad.

Jag saknar dig, jättemycket. Och jag längtar tills jag får se dig igen. Och dumt nog längtar jag tills jag kommer hem från dig, för jag kommer alltid hem lite mer hel än jag var när jag kom dit. Du vet helt enkelt inte hur bra du är för mig.

Sköt om dig nu! Och skänk mig en tanke lite då och då.
Din för alltid
~LovisaCecilia




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-02 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia