Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min ängel

Du lever någonstans ovan molnen,

jag vet inte på vilken adress.

Många gånger har jag ståt med telefon luren i handen

men jag inser varge gång att det inte finns något nummer att slå.

du är på en plats som inte finns på kartan,

någonstans utanför

ditt jag inte kan nå.




Övriga genrer av EmelyB
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-02 12:53



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBART IGEN.
Varför får du så få
kommentarer ?
Älskar din poesi.
Den känslan har
jag också .
( någonstans där uppe )
LOVE THAT POEM.
2013-06-17

  Lilla Bambun
Du skriver så fantastiskt vackert och får mig att verkligen Känna!
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB