Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskling...


som dina ögon
när du ser på mig
blå som havets färg
och djupa som hela universum
som din mun när du ler mot mig
den ljuvligaste nektar av all världens frukter
som dina händer när du rör vid mig
värmande som själva solen
som hela du när du finns hos mig
omslutande mig i evighet




© Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-02 14:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP