Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Ångesten kryper i kroppen
Biter mig i sidan
Slår mig i magen
Och klipper upp mig innifrån

Jag tar tag i en kudde och kör in naglarna i den
Det räcker inte
Ett skrik kommer någonstans innifrån
Trycker kudden mot munnen i hopp om att kväva det

Huvudet sprängs innifrån
Jag slår det emot väggen

Trycker kudden hårdare mot munnen
Slår huvudet hårdare i vägen

Skriket dör ut

Kör in naglarna i armarna
River tills det börjar blöda

Dunkar huvudet i väggen igen

Sminket rinner i svarta spår längst mina kinder

River i armarna igen
River på ställen som fortfarande är hela

Mamma försökser få kontakt med mig

Skakar i hela kroppen
Gungar fram och tillbaka
Kliar på benen
Kör in naglarna i knäna

'Sluta...'
Jag försöker!
'Varför...?'
Jag orkar inte mer!

Vill svara men kan inte

Srik
Mer skrik
Högre skrik
Gällare skrik

Skriken avtar och så gör också mitt medvetande
Orkar inte mer

Stänger av




Bunden vers (Tanka) av Penslar
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-02 15:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl fångat om denna känslan
2012-10-29

    ej medlem längre
Bra beskrivning av ångest, kände igen mig själv. Tack för dina ord.
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Penslar
Penslar