Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska din nästa


Älska din nästa
som dig själv, sägs det
i högmässan

Att finna jämnvikt
mellan självuppskattning
och självkritik





Bunden vers av Fredrik P. VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-02 17:08



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Tar med mig dessa och lägger på minnet! Tack.
2012-09-04

  hansensson
Det kräver sin man. Väl formulerat.

2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP