Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

storm






Det är frost ute fastän sommaren är här.
Mattorna stelnar på gräset medan vi
bygger spänning och sträcker tyg.
Hundra värmeljus senare under dina blickar
tinar jag sakta.



Du röker, ser på mig. Länge.



Du säger att något fattas i mig, något viktigt.
Jag fäster blicken i väggen.
Jag vet. Du vet.

Du ser fastän ögats yta inte blänker.
- Varför tårar? Jag svarar inte.
Du nickar tyst, tänder en ny cigarett.
Öppnar fönstret. Släcker den.
Nu är det mina fingrar som är kalla.

Du fingrar nervöst med cigaretten, fimpar
säger att du älskar henne.
Ni har aldrig bråkat.
Jag nickar sakta. Stillhet är vackert.




Fri vers av whimsical
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-02 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whimsical
whimsical