Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var så annorlunda





du beskyllde mig för att vi skulle vara så annorlunda
det var vi också

alla människor är annorlunda
så är det bara

alla har samma värde
men inte är vi lika

jo på vissa punkter
men så speciella

nu är jag annorlunda
och du är inte här




Fri vers av Christine Sabel
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-02 23:02



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra framfört i text.
2012-09-25

  anits VIP
Starkt och berörande skrivit
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel