Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nä nu jävlar.

Jag lyssnar nästan aldrig på radio.
Och när jag gör det så lyssnar jag på P1.
Jag blir så arg annars.
Det är bara sweet, sweet love hela tiden.
Jag tycker inte det är en korrekt bild av verkligheten.
Jag vill ha mer låtar om plåga och sånt.
Ja, blod du vet.
Som tr0 black metul.
Fast mysigt.
Jag ska marschera till Rosenbad och göra min krav hörda.
Jag ska stå vid fönstret till Reinfeldts kontor med en bergsprängare.
Jag ska stå där och köra alla idolvinnares skivor på högsta volym för honom.
Så får han se hur jävla kul det är när det är marknaden som styr.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Iggy Bengtsson
Läst 264 gånger
Publicerad 2012-09-03 03:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Iggy Bengtsson
Iggy Bengtsson