Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna även Trädgårdstomte 1-3. Intrigen tätnar i villaområdet. Ska tomtarna ta över?


Trädgårdstomte 4

 

nu går skam på torra land. trädgårdstomtarna hänger i hängrännorna och böjer metallen för att skapa vattenläckor. jag misstänker starkt att de arbetar på en långsiktig strategi för att ta sig in i huset takvägen. dock har de redan funnit en mer praktisk ingång till huset: kattluckan.

ingenting är heligt för de små grå. jag hörde nog hur nissen försökte förklä sig till katt när han smög in i går. men jamandet skorrade falskt och de osmorda läderstövlarna knarrade på ett avslöjande sätt. jag gick inte på det. inte katten heller, hon gjorde sin plikt på ett solidariskt sätt, spottade och fräste och drev ut oknyttet ur huset.




Prosa av Nanna X
Läst 410 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-03 10:51



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
En god början. Att genomskåda
det inre makterna, se att det finns
hjälp att tillgå, det är ett härligt ramverket
för det inre landskapet, tomten ska
man älska, efterlängtad, står för så
mycket, hur hitta motståndskraft mot
det mest efterlängtade, vem vill inte
tro att säcken en dag innehåller rent
guld, vem faan vill tampas med hans
småväsen för att få en glimt, som ej
består, kommer och går ju för faan,

/ s
2012-09-04

    ej medlem längre
hög beredskap i denna! härligt med skyddskatter samt initiativ i kris.
2012-09-03

  TrollTörnTrappan VIP

Bra! De måste uppfostras att ta takvägen, precis som de gamla hederliga tomtarna. Texten hjälper mig för övrigt att hänga en god stund i mina smilband. Inser dock att situationen är tämligen allvarlig.
2012-09-03

    ej medlem längre
vill man inte ha tomten i sitt hus, trodde det var garanten för att inga olyckor skedde, fast det är klart det är väl skillnad på riktiga nissar och trädgårdsnissar tillverkade på fabrik...
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X