Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 08

Regn mot min ruta
gör ränder och spårvägar
Ingenting följer




Bunden vers (Haiku) av Neena
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-09 10:56



Bookmark and Share


  Thorvald Berthelsen
Netop. Ingenting følger. Regnen er sit eget spor. Og er det godt er det skidt? Det regner.
Fremragende haiku.
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Neena
Neena