Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begärets preludium

Ouvertyrer
dolda under skalet av eldfast hud
allt vi byggt upp genom att inte tala
smälter,
flyter samman i en tunn kanal

Jag ser din blick rinna ifrån mig
medan takten av ditt hjärtslag
upprepar sig




Fri vers av Neena
Läst 484 gånger
Publicerad 2007-02-12 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neena
Neena