Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som

Det är som kärlek
det som rusar igenom mig

Jag behöver bara nudda vid minnet så står du framför mig
och rycker med mig i en dans
över vidder och djup
under dånande skyar

Du är som vinden i mitt hår
som rycker och sliter min kropp
och sträcker sig efter mitt synfält
Jag rycker till när du rusar över mig och förhastar dig

Du är som gräset som möter mig när jag faller
Som himlen som blixtrar ovanför

Om jag sluter ögonen
är du lika nära som luften
lika nära som regnet i mungipan

Om jag öppnar dem
är du närmre




Fri vers av Neena
Läst 507 gånger
Publicerad 2007-02-12 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neena
Neena