Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 09

Teven full av ljud
och bilder som liknar folk
Men soffan är tom




Bunden vers (Haiku) av Neena
Läst 590 gånger
Publicerad 2006-02-09 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neena
Neena