Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvind

 

Blå himmel svävar

träd kläds i färg

gräset är skönt


Havet nära intill

luften byter skepnad

andas nuet

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-03 17:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skrivet!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz