Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gången ja...

Den leder till brott, säg det fort
Käraste vän, så är det ju gjort
alla det ju vet
är ingen hemlighet...
Ordet du söker är så klart: Ort!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-03 18:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nu är det gjort...........
2012-09-04

  Tarantaran
Åh!! Vad bra!
Jag som legat på rödaste rönnbär;
och rott- vilat på årorna,
på sistone, skulle ha svarat
ROTT, förstås!
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt