Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av en mycket bra vän som valde att börja skriva anonymt. Detta är hans första. Jag har alltså inte skrivit denna text.


Min största rädsla

Kan du känna det?
Relationen som vi två har
både förbjuden och skadlig
men jag bryr mig inte!
Jag bryr mig inte för att jag är rädd,
rädd att inte vara i din närhet
rädd att du en dag inte finns vid min sida

rädd att en dag ha mist dig




Fri vers av Lilla Bambun
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-03 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Bambun
Lilla Bambun