Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur underströmmarnas miasm..


Blue Moon blues

 

Under fullmånen 
bländar din nakenhet 
glöder dina läppar lystet 
skälver pulsen asplövslik 
blir du en klyvöppning 
mot livet 

intränger månljus
silvrar kandelabrarna
kittlar ilskans morrhår
oljar vågorna till ro
fyller din tomhet
med livet

 




Bunden vers av Björn Donobauer
Läst 573 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-04 07:15



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilken vibration av omfattning som avläses och syns

läser leende in i ett välbehag
som vågar möta upp stämningar
de avklädda, de som blir sedda, förstådda och älskade ändå
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Björn Donobauer
Björn Donobauer