Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äldre kort text/tanke


smälta i godhetens ögon

smälta i

godhetens

ögonvärme

och

tappa sin

kritiska röst;

bli stum

om än bara

för ett ögonblick:

för att vara

säker



att det var

godhetens

ögon man

mötte




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-04 13:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut keep
your eyes wide
open, if om if-ett
är vad man tror...
På det som ens
<3-a så beror...
Skönskrivare där!

2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran