Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
håller tillbaka, så gott jag kan.


springer med benen bort (skygglappar på)

jag önskar att jag kunde spela in
alla stunder med dig
njuta fullt av känslan efteråt

(spara)

...

i min hand är du flytande som vatten
och hård som stål

...

först när jag är ensam kan jag se nyanser
först då kan jag tolka dina ord i färg

som de bör tolkas

för du menar allt du säger
men du säger aldrig allt

gömma
glömma
för tårar smakar salt



du drar linjer
sätter gränser
och jag lyder tacksamt
stannar på rätt sida
noterar stoppljus
och vågar aldrig smaka på din själ
för du sa åt mig att i-n-t-e f-a-l-l-a



när jag vrider mig i dina händer
och murar rämnar är jag någon annan
osynlig
för din rädsla och för min

...


jag önskar att jag kunde spela in
alla stunder med dig
vara stark just då

(gå sönder efteråt)

för min känsla börjar lysa igenom

du ryggar skrämt inför min blick ibland
din blir mjuk och släpper in
längre än vad jag vill nå

jag känner det i mun och tunga,
i varje andetag du klistrar på min hud

(det lyser starkt i varje ljus som brinner ut)



ett helt liv ryms där
i avståndet mellan våra läppar



jag har aldrig kunnat ljuga
jag är genomskinlig under dig
du kan se allt
om du vågar

du vet
jag vet, och det gör ont

det vi ryggar för är kärlek
och vi båda skyr så hårda ord




Fri vers av whimsical
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-04 21:18



Bookmark and Share


    Phantasos
Riktigt, riktigt bra skrivet.
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

whimsical
whimsical