Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hett Hett Hett


Varmt så att det förslår

Så om jag inte skyddar mig mot solens varma strålar

kommer huden min

att få sina sår

Bränd till den milda grad

Och då lär jag kanske bli sängliggandes under en lång tid

framöver

mer ledsen än glad

Och det vill jag ju inte så därför smörjer jag in min

smärta kropp ifrån topp till tå

varje morgon som kväll

Ja, jag älskar ju att var ute i solen

Ja, jag älskar när solen bara värmer mig lite snällt

Ja, jag bara älskar när solen älskar med mig...

Hett Hett Hett

Ken Cassel
5/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-05 21:49



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
hmm du ger speciella bilder med denna. :) :) KRAM
2012-09-06

  poetryGirl
fint

2012-09-06

  Ninananonia VIP
Hihi.. den här gillar jag..
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel