Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn

Att
rädda mig
ifrån mig själv
kan jag
aldrig
någonsin
göra
...
Men
när det regnar åt sydväst
vet jag att du kommer
DU är
som en ängel
för mig
Känner mig dock aldrig speciell inför Dig
utan är just bara jag

känns det alltid
som där finns en liten chans
men det har gått över
tills det regnat färdigt
och du försvunnit igen


© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-06 00:01



Bookmark and Share


  Let it go VIP
må det regna länge och väl från sydväst ;)
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP