Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öka på volymen


Vi sitter alla tillsammans i bilen och svävar fritt fram

på molnen

För stereon är på

Och skön musik är där likaså

Någon säger

Öka på volymen

Så då gör vi så

Och fan vad det framåt går

För först kör vi åt vänster

Och sen åt höger

Och sen så kör vi vart vi än behöver för att komma fram

någon gång idag

Men med skön musik i bilen så mår vi alla bara bra

Stannar till

En människa går över vägen

En människa som ger oss en fin gest av tacksamhet

skrattandes glad

Ha ha ha


Väl framme så hoppar vi alla ner i båten

Lägger ut ifrån hamn

Trycker på gasen ut på den ena och andra vågen

i fjorden

Och med stereon på även här, så är det någon som säger

Öka på volymen, för jag bara älskar den här låten

Och då gör vi så

Och vilken härlig stämmning och atmosfär vi får

För hej vad det börjar att gunga

För först så börjar det att gunga åt vänster

Och sen åt höger

Men vi bryr oss inte

För det är här på sjön i Stockholms skärgård som alla

våra hjärtan bara blöder...


I bilen

På båten

På tåget

I flygplanet så bad vi Kaptenen att öka på volymen

till den så sköna musiken

för att slippa höra den så höga motor akustiken

Och då så gjorde han så, då han inte ville göra någon

av oss besviken...

Ken Cassel
6/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-06 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel