Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag påtar i jorden


Sår några frön

Ber sen en liten bön att de ska växa och bli lika stora

som jag

För när jag sen en dag kommer hem ifrån jobbet och märker

att det kommer upp någonting grönt

blir jag ju jätteglad

Glad över att det var värd all möda

För då kan jag ju prata med blommorna samtidigt som jag

ansar och vattnar min gröda

Så låt all växtlighet på jorden bara få flöda...

Jag påtar i jorden!

Ken Cassel
6/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-06 21:20



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
:) påta på, fina du...

2012-09-07

  anits VIP
Härligt Ken, fortsätt med det
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel