Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autumn Collection



Hon var så exotiskt söt
när hon bröt
och hon doftade gott

När hennes mörka ögon såg
djupet i mina blå
så bröt hon
mer än förut
och rodnade lätt,
och det kan man förstå;
vi förstod att vi var
på samma sätt.

Sällsamt hur kvinnor
kan läsa varann.
Nog tveksamt att detta
händer en man.

Att prova ut bh just där
kunde ha blivit en verklig affär
om inte om hade varit.

Provade en med bygel,
en svart och en blå
men valde en röd
med behagligt stöd
och spetsar på.

Vi kramade lätt
och systerligt varann
innan hon snabbt försvann
att betjäna en annan.















Bunden vers (Rim) av Delilah Juno VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-07 16:40



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Som en hel novell i diktens rimform. Skickligt!
2012-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP