Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Satt på papper 2012....


Saknade September

September
befriaren för själen

återvändaren

inklämd
mellan sommarhettan och höstkylan

frisk
skön
och älskvärd

som en isbit
i en avslagen ljummen sommardrink
full
av druknade flugor

som ett svalt vilsamt andetag
förbi
nyborstade tänder




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-07 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP