Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvind



Du doftar
som en sommarvind
kära

ur
gryningens fukt och sol

Du doftar
smultron
och rosor

ur
aftonens regn och ljus

Där
i tidens stilla vagga

vilar jag tung
mot din hud

i dofter
från
en sommarvind

ur
nattens hav och tång

Bs-06













Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-09 16:47



Bookmark and Share


    Mejja
Härligt doftande rader som får mig att förnimma sommaren. I sitt varande kan man dofta.
2006-02-10

  Andasin
"Du doftar som en som en sommarvind" - vilken vacker liknelse!
2006-02-09

  Jessica Ebbesson
Så sällsamt sommarvackert!
2006-02-09

  Ingrid Nilsson
Mmmmm...!Det doftar så man vill smaka!
2006-02-09

    steffe struts
Härlig! doftminnet är kanske vårt
bäst utvecklade och långvarigaste
minne. kan väcka ljuvliga känslor..

tycker om!

stefan
2006-02-09

    Cajsa
Underbar dikt! Bra skrivet min vän
2006-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg