Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll ihop---















"håll ihop mig" viskar han


"innan jag går sönder i en hög"





det är inte tårar som faller, det är sorg



de kan inte springa till kroppen ramlar ihop, det är utmattning





"JAGÄRSÅJÄVLATRÖTTPÅDETHÄRLIVET" skriker han med lungor fyllda av cigarettrök och trevande hat









(men de har aldrig haft något liv på allvar)






Fri vers av ytligheter
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-08 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ytligheter
ytligheter