Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En miss i kommunikationen


Missförstå mig rätt

Igår så missförstog vi bara varandra
Nu när vi ej talar

Så missförstår vi
Varandra som vi vill

Dina ord träffar mig

Mina ord tolkas till

Du älskar mig

Jag älskar dig

Vi läggs på is


Missförstå mig rätt
Då jag säger mig tro på kärleken




Prosa av Federico Romano
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-08 18:25



Bookmark and Share


  Filosofen2
Missförstånd kan ta död på allt för ett tag, men om man möts igen kan man lösa upp det svår.

Texten var häftig och gick av bara farten.


2012-10-11

  Arowana
"Varandara"? Du måste korrekturläsa texten! Annars helt ok text.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano