Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgörelse

Jag sitter i verklighetens skugga,

betraktar livet.

Gömd från omvärlden,

går jag en brottningsmatch mot Skulden.

Trots att allting faller,

står jag kvar på ostadiga ben.

Mina avsikter var goda,

mina handlingar obefintliga.

Stilla och ändå på väg är jag när natten nalkas.

Jag tänder ett ljus av hopp i mitt inre.

Mardrömmarna är inte lika hemska denna gång, för nu är jag vaken.

Illusionen om att jag inte duger, är bara rädslor från förr.

Med ett leende omfamnar jag dagen som gryr.

Idag ska jag leva,

leva och älska.










Fri vers av Magnus P.
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-08 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här bor hoppet och längtan. Mjukt och fint formulerar du orden.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Magnus P.
Magnus P.

Mina favoriter
Snart är bördig jord