Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska

Sakta ...mycket sakta
smög han sig in i min trädgård

barfota
och med sin blottade hud

han la händerna på mina sorgsna axlar
och kysste min hals till begär

Jag strödde myrra över hans blygd
och han fann mina skatter




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-08 23:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
må skattkammaren hålla kronan
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund