Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängelns hjälp


Jag lägger mina tankar i en ängels hand
tilliten är total
mina ord strör hon sen på papper
vördnadsfullt
jag häpnar hur hon blandar
vad hon gör med mina ord
varligt

hon skrämmer mig ibland
vet inte om det är hon eller jag

styrker hon min kind
kärleksfullt
och säger...se
dina ord är de som ligger
i min hand
se nu
jag blåser på dem
sen landar de på papperet
och bildar menigar
av orden som du gav

hoppfullt
sträcker hon ut handen
ber om mer

Skogsfen
*




Fri vers av Skogsfen.
Läst 444 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-09 17:04



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Ödmjukt och vackert...
2013-07-12

    maija tuori

Otroligt bra ! Vilken härligt skyddsängel du har .
2012-09-13

  Chawa VIP
Ömt och fint och verkligen änglalikt skrivet!
2012-09-13

  Ljusletaren
Grattis till att denna text blev uppmärksammad.
Har ju bokmärkt den så ... ;.)

/kram
2012-09-13

    ej medlem längre
ömt skrivet! bra
2012-09-13

  Ljusletaren
Ljuvligt ... bokmärker/ kram
2012-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
En stillsam beskrivning...mycket speciell...
2012-09-09

    ej medlem längre
Du skriver så vackert...du är en ängel...
2012-09-09

  harriet
Jättefint!
2012-09-09

  Änglaögon
Så vackra rader,gillar.
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.