Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig blunda

låt mig blunda idag,

pluggar igen öronen för en stund

jag vet att värden lider.

men just idag orkar jag inte bry mig

så låt mig blunda en stund




Övriga genrer av EmelyB
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-09 18:15



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Jag älskar hur du skriver, dina texter berör och får en tänka!
Snygg vers!
2012-09-09

    ej medlem längre
Ja ibland önskar man
att tiden stod still.
Och samtidigt blunda
för det som står still.
Bra vers!
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB