Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer aldrig att sluta älska dig


Och hur ska jag kunna göra det, när jag tycker

att du är

så himla vacker och fin

Och det efter alla fina stunder som vi två har haft

tillsammans

Så nu drömmer jag om dig varje natt

Kärleksfulla fantasier som snurrar runt i mitt huvud

där du är min kärleksfullaste skatt

En skatt som jag älskar och håller av

Så jag vill helst inte flyta fram här ensam på vågen

på ett öppet hav

För det enda som jag vill är att det ska bli du och jag

som börjar att älska varann

utan några som helst krav

Utan krusiduller

Kraven kommer senare när du tycker om mig

lika mycket som jag älskar dig

När vi två bara har knytits ihop till en enda stor knop

Men om det nu någonsin kommer att ske

är det väl bara gudarna som vet...?


Jag kommer aldrig sluta att älska dig

Och hur ska jag kunna göra det när du ligger mig

så varmt om hjärtat...

Ken Cassel
9/9-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-09 19:09



Bookmark and Share


  Rise Little One
En text som alla tjejer alltid drömmer om ...
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel