Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var i tystnad

Var bara i ro och tystnad
Andas in mig

Jag sa ju att jag skulle komma
så känn in mig

jag är dina vågor
jag är vingslag
jag är den runda solen
och jag är din existens

var bara i ro och tystnad
låt mig svepa om dig
och ge dig dina andetag

jag är kärleken.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-09 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund