Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J

Farliga förbjudna nätter
På hotell
I en främlings armar i en studentlägenhet
Det otillåtna lockar även fina flickor
Hösten närmar sig
Även dofterna är påväg.
Parfymen jag skulle känna igen på mils avstånd.
Smygande rädslor från en bortglömd tid. 
Hans varma händer
Hans intetsägande intellekt.
Det obefintliga.
Det är september.




Fri vers av Katja-
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-09 23:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
lockelser må levas ut
fin flicka, är alltid fin
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-