Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU MIN LIDELSE MITT LIDANDE!

Du, min älskade!

Min älskling,
min hjärtegull, raring
du är min lidelse,
mitt lidande,
min dyraste skatt,
mitt hjärtegryn!

Om du inte är nära mig,
är min saknad oändligt stor,
omätlig,
jag kunde dö av längtan.

Min kärlek till dig är helt blind.
Enbart en tanke om dig
och mitt bröst uppfylls av glädje!

Hösten har varit vår lyckotid.
Vi blev bekanta med varandra i september,
vi blev förälskade i oktober,
vi förlovade oss i november
alltid på hösten, vår lyckas sagotid.

Dina glödande, eldiga och passionerade
kyssar
bränner alltid på mina längtande läppar.
Mitt hjärta slår bara för dig.
Jag vill lägga mitt huvud i din famn
och drömma med dig om framtid!

Det finns knappast ord mera
att beskriva min längtan efter dig .

© Heikki Hellman 2012-09-10




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 292 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-10 12:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du spelar så skickligt mellan lidelse och lidande. Du fångar mig med din poetiska skicklighet.
2012-09-10

    ej medlem längre
Du klär kärlek i de finaste av ord och innebörd.

2012-09-10

  Maj-Lis VIP
Vilken innerlig kärlek du beskriver, mitt i lidandet
2012-09-10

  Sofhia Wirström
underbara rader om kärlek som få är förunnat att uppleva.
2012-09-10

  Änglaögon
Rader fulla av kärlek och längtan, fint!
2012-09-10

  La Magnólia VIP

Utstrålar en oändlig kärlek ...
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman