Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välplanerat!

lampan lockade
vingarna slog
colan lockade
myggskrället dog
slappheten blott kalkylerad list
givetvis uträknad kvarlämnad disk




Fri vers av Mattias C
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-10 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C