Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommig topp som ger hopp!

En vän är själv
som ett underbart blom
aldrig från väns möte man går tom
och ständigt ur sin bukett
den för en sår sitt bästa frö
så utan den skulle man bara dö





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-09-10 16:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vacker så fin man blir glad och fin!
2012-09-11

  Eva Langrath VIP
Vackert formulerade tankar om vänskapen
2012-09-10

  Tarantaran
När du skriver så uttömmande
bra, är det ju svårt att komma
med något :)

" En vän är en blomma med frön;
mötet med honom blir en planta
som växer av vänskap,
vattnas med kärlek"

Vackert tänkt Ewa ;)
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt