Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt öppna

Min åtrå landade
just nu

vid dina fötter
som ett fallande solglittrigt löv

kom
se ljuset och lusten i mig

mina läppar är härligt öppna.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 205 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-10 19:49



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Vackert

och tillräckligt ärligt för att förtjäna det!
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund