Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din njutning

Min gömma
får du inte leka kurragömma med
min gömma är en grotta
där jag får dig att blotta

din njutning.




Fri vers (Fri form) av paulineviklund
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-10 22:45



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
grottan besitter så helighetens skatt
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

paulineviklund
paulineviklund